Wallanderloppet 2020 ställs in
Mustafa "Musse" Mohamed återkommer till Ystad 2020
Som så mycket annat denna sommar kommer tyvärr inte heller Wallanderloppet att gå av stapeln.
Vi har vi beslutat att helt ställa in loppet p.g.a. av den ovisshet som fortfarande finns kring rekommendationer i antal vid sammankomster osv.

Vår förhoppning är att du fortsätter att träna och må bra och ser till att vara mer laddad än någonsin för Wallanderloppet 2021!
Det kommer garanterat Mustafa "Musse" Mohamed att göra i varje fall =)

Var rädda om er så kraftsamlar vi och ses på startlinjen i Wallanderloppet 2021!

Löparhälsningar från
Håkan "Filli" Nilsson
ordf. och tävlingsansvarig

Wallanderloppet 2020 ställs in
2020-05-27 11:06

Det kommer garanterat Mustafa "Musse" Mohamed att göra i varje fall =)

Löparhälsningar från
Håkan "Filli" Nilsson
ordf. och tävlingsansvarig
Föreningsanmälan Wallanderloppet
2019-05-09 10:27
Vill ni som förening anmäla flera löpare samtidigt till Wallanderloppet, men inte betala med kort på anmälningssidan.
Skicka fakturauppgifter samt antal deltagare som skall anmälas till ordforande@friidrott.ystadsif.se så skickar vi en rabattkod som ni kan använda på anmälningssidan.
Tips från Musse
2019-05-02 11:04
Bild lånad från ymrtrackclub.com
I samarbete med sin samarbetspartner YMR Track club ger Mustafa Mohamed
sina expertråd inför löparsäsongen

En liten försmak av inspirationsföreläsningen som ges i samband med Wallanderloppet i år.
Anmäl idag och ta del av föreläsningen helt kostnadsfritt!