Nyårsloppet Tillsammans - på avstånd 2020
Klart du ska avsluta året med Nyårsloppet!
Bara för att vi inte kan ses som vanligt i år så vill vi såklart att du kommer ut och rör på dig!

Mellan den 21-31/12 2020 hoppas vi att du vill vara med!

Hur gör jag?
Välj en lämplig plats där du under perioden vid tillfälle kan motionera på något sätt.
Utomhus kan vi med lite avstånd göra detta tillsammans med våra vänner!

Kostnad för att vara med?
50 kr eller valfritt högre belopp
Vi skänker som vanligt halva startavgiften till Barncancerfonden
SWISH 123 626 1440
Bankgiro 141-5686

Utlottning av presentkort!
Anmäl dig till det här eventet och lägg upp en bild från din motionsrunda här, eller maila bilden tillsammans med Namn och telefon till nyar@friidrott.ystadsif.se

(vi kommer ev. publicera din bild även på vår hemsida)

Vinnarna meddelas personligen och vinsterna hämtas hos Lilla Barnkammaren, Ystad

Häng med och motionera ut 2020!
YSTADS IF FRIIDROTT

Anmäl direkt genom att scanna QR-koden !
WOW
2020-12-29 11:04
Fantastiskt kul att se alla inlägg och mail som skickats till oss med era fina bilder på era motionsrundor!
Heja Heja!

Nyårsloppet Tillsammans - På avstånd är i full gång och det är bara att fortsätta att skicka in era bilder i Facebook-eventet eller till mail nyar@friidrott.ystadsif.se för att vara med i utlottningen av presentkort från lokala aktörer.

Swisha enkelt din anmälningsavgift på minst 50kr till 123 626 1440 så skänker vi som vanligt halva avgiften till Barncancerfonden

Vi samlar in pengar och era bilder hela vägen fram till Nyårsafton då loppet traditionsenligt skulle gått av stapeln.

Alla vinnare meddelas personligen och samlade här och Facebook.

Här ser ni ett axplock av de som redan deltagit =)

Ut och motionera ut 2020 och Gott Nytt bättre 2021!!
Önskar
Ystads IF Friidrott

2019-03-04 12:51
Vi gjorde det igen!
Årets Nyårslopp bjöd på ännu ett deltagarrekord. I år ställde sig hela 683  motionssugna på startlinjen i Sandskogens motionsspår "Slingan". Fjolårsrekordet 562 deltagare stod sig alltså bara ett år.
Efter målgång bjöds det traditionsenligt på glögg och pepparkakor. Som vanligt skänkte YIF Friidrott halva startavgiften och övriga intäkter till Barncancerfonden. I år blev det hela 17.000 kronor till detta välgörande ändamål!

YIF Friidrott önskar alla ett Gott nytt år! Tack för i år!