Nyårsloppet 2021
Klart du ska avsluta året med Nyårsloppet!
Nyårsafton 31/12 kl. 10.00 smäller det!
Välkommen till Slingan i Ystad och få ett skönt och hälsosamt avslut på året!

Kostnad för att vara med?
50 kr eller valfritt högre belopp
Vi skänker som vanligt halva startavgiften till Barncancerfonden
SWISH 123 626 1440

Förbered gärna din betalning för smidig nummerlappsutdelning (senast 9.30 på plats)
Scanna QR-koden i inbjudan !

Utlottning av priser
Efter loppet lottas slutsiffra som får välja ett pris på prisbordet.
Alla deltagare bjuds på glögg & pepparkakor!

Grillad korv finns till försäljning!

Häng med och motionera ut 2021!
YSTADS IF FRIIDROTT

WOW
2020-12-29 11:04
Fantastiskt kul att se alla inlägg och mail som skickats till oss med era fina bilder på era motionsrundor!
Heja Heja!

Nyårsloppet Tillsammans - På avstånd är i full gång och det är bara att fortsätta att skicka in era bilder i Facebook-eventet eller till mail nyar@friidrott.ystadsif.se för att vara med i utlottningen av presentkort från lokala aktörer.

Swisha enkelt din anmälningsavgift på minst 50kr till 123 626 1440 så skänker vi som vanligt halva avgiften till Barncancerfonden

Vi samlar in pengar och era bilder hela vägen fram till Nyårsafton då loppet traditionsenligt skulle gått av stapeln.

Alla vinnare meddelas personligen och samlade här och Facebook.

Här ser ni ett axplock av de som redan deltagit =)

Ut och motionera ut 2020 och Gott Nytt bättre 2021!!
Önskar
Ystads IF Friidrott

2019-03-04 12:51
Vi gjorde det igen!
Årets Nyårslopp bjöd på ännu ett deltagarrekord. I år ställde sig hela 683  motionssugna på startlinjen i Sandskogens motionsspår "Slingan". Fjolårsrekordet 562 deltagare stod sig alltså bara ett år.
Efter målgång bjöds det traditionsenligt på glögg och pepparkakor. Som vanligt skänkte YIF Friidrott halva startavgiften och övriga intäkter till Barncancerfonden. I år blev det hela 17.000 kronor till detta välgörande ändamål!

YIF Friidrott önskar alla ett Gott nytt år! Tack för i år!
Hem, 19/05 11:58
Hem, 09/05 10:55