Friidrottsskolan 2022
Välkommen till Friidrottsskolan 2022!

Vi erbjuder friidrottsskola under v25 (mån-tors) på Sandskogens Idrottsplats i år.
Du som är mellan 7-12 år kan anmäla dig.

60 platser

Under lekfulla former får du testa flera av friidrottens grenar: häcklöpning, längd- och höjdhopp, kulstötning och kast med diskus och liten boll.

Ledare är klubbens duktiga aktiva ungdomar med stöd av vuxna välutbildade tränare.

Vi hoppas du ska upptäcka tjusningen med friidrottens allsidighet, här finns något för alla!

• Träningen pågår mellan kl 9- 12, med frukt och vattenpaus.
  • Alla deltagare får en T-shirt & Vattenflaska
  • Kostnad: 200 kr (Du betalar direkt vid anmälan med kortbetalning)
  • Anmäl genom att logga in på länken nedan, du uppger en e-post adress dit en kod skickas.

Medlem i föreningen? - Klicka på mina sidor för att kontrollera så att alla uppgifter stämmer.

Inte medlem? - Skapa ny deltagare (OBS du anmäler endast till friidrottsskolan genom denna anmälan)
    Glöm inte att ange ev. allergier samt kontaktuppgifter till målsman eller annan person som vi kan nå under den aktuella veckan!

60 platser, Sista anmälan 6/6
    Först till kvarn!

Frgår kring anmälan?

Maria Karlsson 073- 3644656