Wallanderloppet

Välkomna till en löpartävling i Wallanders fotspår genom Ystads genuina stadsmiljö!

Årets Wallanderlopp (2018) äger rum den 10 juli.

Inbjudan hittar ni här. Nu är det också klart att fjolårsvinnaren Mustafa Mohamed kommer tillbaka för att försvara sin titel! Ta chansen och utmana en av våra största löparstjärnor!

De föreningar som skall anmäla många deltagare kan anmäla sig till:           This is a mailto link (namn, ålder och klass samt förening). Inbetalning sker till vårt bankgiro  141-5686. Anmälningsavgiften är 200 kr/deltagare detta gäller till den 4 juli.

Klicka på länkarna nedan för resultat och mer detaljerad information om Wallanderloppet 2017.

BANAN:

Banan passerar flera av de platser i centrala Ystad som förekommer i böckerna & filmerna om kommissarie Wallander.

Bansträckning långa banan 6 km

Bansträckning korta banan 3,8 km

För resultat från Wallanderloppen klicka på Resultat Wallanderlopp i vänstermenyn.

Välkomna!

wallander_godkantlopp_web