Knattegruppen

Välkommen till YIF Friidrotts Knattegrupp!

OBS! För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot fler aktiva då vi har haft stor tillströmning av aktiva i knattegruppsåldern. För att ställa er i kö, skicka e-post till christian@friidrott.ystadsif.se med telefonnummer, e-post, namn och födelseår så återkommer vi när det finns plats.

Gruppen riktar sig till barn födda 2012, 2013 och 2014.
Under vår / sommar tränar vi på Sandskogens IP

Måndagar kl 18.00-19.00
Gruppens träningar följer skolans rutiner, vilket innebär att det är uppehåll när det är lov, till exempel v 8 (sportlovet), påsklov, sommarlov, höstlov och vinterlov. Träningen startar åter den 23/8 efter sommaruppehållet.

Välkomna att testa på! Hör av er till någon av tränarna innan första träningstillfället.
Alla barn som vill prova friidrott gör detta vid tre kostnadsfria tillfällen innan medlemsavgift behöver betalas in.

Välkomna!

Tränare: