Avgifter

För oss i YIF Friidrott är medlemsavgiften viktig för att kunna bedriva och utveckla vår verksamhet. Vi är glada och tacksamma att ni väljer att vara medlemmar i vår förening. Alla som på något sätt är aktiva i föreningen måste betala både medlems- och träningsavgift för att vara försäkrade under träning och tävling.

Medlemsavgift:

Ungdomar t.o.m. det år de fyller 17 år:  250 kr
Övriga:  350 kr
Pensionärer och stödmedlemmar:  110 kr
Ständig medlem: 2000 kr

De barn och ungdomar som from 15 oktober börjar med friidrott (ej tidigare medlemmar) betalar en kombinerad medlems- och träningsavgift på 200 kr.

Tränings- och tävlingsavgift:

Barn födda 2010 eller senare:  250 kr
Ungdomar födda 2002-2009:    350 kr
Junior och vuxna:  450 kr

Medlems- och träningsavgift betalas till Ystads IF Friidrott på Bankgiro: 141-5686

Glöm inte ange namn och fakturanummer på inbetalningen. Dessa uppgifter kan även mailas in till: This is a mailto link

OBS! Nya medlemmar ska gå till sidan Medlemskap för att registrera sig som medlem och betala in medlems- och träningsavgift. På sidan finns en länk och sen är det bara att fylla i uppgifterna stegvis.

Nya barn och ungdomar får prova på friidrott tre gånger. Därefter ska medlemsavgift och träningsavgift betalas in till föreningen.

Se sidan Våra sponsorer

Gräsroten