Avgifter

För oss i YIF Friidrott är medlemsavgiften viktig för att kunna bedriva och utveckla vår verksamhet. Vi är glada och tacksamma att ni väljer att vara medlemmar i vår förening. Alla som på något sätt är aktiva i föreningen måste betala både medlems- och träningsavgift för att vara försäkrade under träning och tävling.

Medlems- och träningsavgift måste vara betald senast 28 februari.

Medlemsavgift:

Ungdom upp till 18 år: 200 kr

Vuxen: 300 kr

Familj: 700 kr

Ständig medlem: 2 000 kr

Pensionärer och stödmedlemmar: 110 kr

De barn och ungdomar som from 15 oktober börjar med friidrott (ej tidigare medlemmar) betalar en kombinerad medlems- och träningsavgift på 200 kr.

Tränings- och tävlingsavgift:

Barn födda 2008 eller senare: 350 kr

Övriga: 450 kr

Medlems- och träningsavgift betalas till Ystads IF Friidrott på Bankgiro: 141-5686

Glöm inte ange namn, adress, hela personnumret, telefonnummer och mailadress på inbetalningen.

Dessa uppgifter kan även mailas in till: This is a mailto link

Nya barn och ungdomar får prova på friidrott tre gånger. Därefter ska medlemsavgift och träningsavgift betalas in till föreningen.

sp_skane_logga