Hoppa till sidans innehåll

YIF Friidrott Årets Kalvinarrangör!

2017-11-10 14:15
I torsdags var "Filli" och Anders i Malmö för att närvara på den årliga Kalvinknats-träffen. 2017 års arrangemang sammanfattades och planeringen för 2018 års glädjefyllda barnlopp gicks igenom.
  • Uppdaterad: 2018-03-19 16:50

Kalvinknatet arrangeras av Skånemejerier och MAI tillsammans med 20 olika lokala friidrottsföreningar runt om i södra Sverige, och i år slog vi i YIF Friidrott återigen nytt deltagarrekord när närmare 1000 glada barn mellan 3 och 11 år sprang sina lopp inne på Sandskogens IP!

Under torsdagens träff korade Skånemejerier även Årets Kalvinarrangör och i år gick utmärkelsen till Ystads IF Friidrott!!

Listan med positiva omdömen som motiverade utnämningen av YIF Friidrott var minst sagt lång. Ni kan se den i sin helhet på klubbens Facebook. När man läser listan så är det uppenbart att väldigt många i klubben bidragit till ett mycket uppskattat arrangemang

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till och bidrog till den här framgången för klubben och framförallt den lyckade första kontakten med friidrotten för många barn i Ystad!
Vi ses igen 27 maj 2018, då vi arrangerar Kalvinknatet igen!

Skribent: Johan Kleman

 

 skylt_barnidrott

 

Våra sponsorer 

 

Treab_web

 

Ramirent

 Till Intersports hemsida

Ystads Saltsjöbad

 

Lyftutrustning, radiostyrning, traverser och vakuumlyftare samt  lagerhallar och lagertält från PMH

 

 

 

Fotograf Björn Tufvesson

 

Ystads Allehanda

 

H&M Karlsson´s Åkeri

Postadress:
Ystads IF FIF - Friidrott
Håkan Nilsson, Rödkålsgatan 9
27154 Ystad

Kontakt:
Tel: 0708-721724
E-post: This is a mailto link

Se all info