Hoppa till sidans innehåll

Trevligt och framgångsrikt för YIF i Åhus Indoor

2018-02-05 22:00
Det finns jättetrevliga friidrottstävlingar, och så finns det Super Duper-trevliga friidrottstävlingar! Efter den gångna helgen kan vi konstatera att vi nu har en ny, solklar tvåa på topp-listan (efter suveräna 1:an Ystadspelen): Åhus Indoor!
  • Uppdaterad: 2018-03-19 16:50

Inte nog med att de har en väldigt bra, kompakt friidrotts-hall att träna och tävla i (som Ystads kommuns politiker och tjänstemän gärna borde studiebesöka!), utan de hade också en fantastisk uppställning med glada funktionärer, som uppmuntrade och hjälpte alla tävlande, i med- och motgång! Så – ett stort tack till Åhus FIK för det strålande arrangemanget!

Säkerligen bidrog funktionärerna, tillsammans med träningsfliten i våra olika träningsgrupper, till att Ystads IF åkte hem från tävlingarna med så många nya personliga rekord i bagaget! I de yngre åldersklasserna hade vi många aktiva som tävlade i för dem nya grenar, till exempel häck, och det gick i samtliga fall strålande!

En del grenar gällde också som DM, alltså Skånska mästerskapen, och det är ju extra tjusigt! Ännu tjusigare blev det med tanke på hur många YIF-ungdomar som stod på pallen i just de grenarna!


Via den här länken kan man hitta resultatlistorna från båda dagarnas tävlingar.

 

Och på YIF Friidrotts facebook-sida hittar man en massa fler bilder från tävlingen.

 

Tack alla YIF-are för en härlig helg tillsammans!

/YIF-tränarna

 

På bilden ser ni ett gäng längdhoppssugna YIF:are tillsammans med en av alla fantastiska funktionärer i helgens Åhus Indoor.

Skribent: Anders Egle
Epost: Adressen Gömd

 

 Huvudsponsorer

 


Guldsponsorer

 


Silversponsorer

 

 
Bronssponsorer

Se sidan Våra sponsorer

  Gräsroten

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Ystads IF FIF - Friidrott
Håkan Nilsson, Rödkålsgatan 9
27154 Ystad

Kontakt:
Tel: 0708-721724
E-post: This is a mailto link

Se all info