Hoppa till sidans innehåll

Mellangruppen har haft läger på hemmaplan

2017-06-05 08:21
I helgen har atleterna i Mellangruppen haft träningsläger på hemmaplan. Efter en solig lördag drog regnet in under söndagen. Trots detta blev det ett mycket lyckat läger efter omgruppering till inomhusaktiviteter.
  • Uppdaterad: 2017-06-23 08:06

På lördagen var det Sandskogens IP som gällde inledningsvis. Här blev det bl.a. mycket uppskattade träningspass med Caroline i stavhopp och Olivia Stridh som var tillbaka på "himmaplan" och drillade tjejerna i häcklöpning. 

På eftermiddagen fortsatte lägret och det blev även ett besök på Backaskolan där hemlig aktivitet skulle avverkas. Det var ett tufft karatepass som stod på schemat och det var trötta barn som återvände till idrottsplatsen för att avsluta kvällen med tacofest i caféet.


YIF Friidrott goes karate!

På söndagen öste regnet ner efter ett tag. Träningen på idrottsplatsen (bl.a. längdhopp, kula m.m.) fick avbrytas. Ledarna löste detta på bästa sätt och det blev flytt till Hugohallen och sen avslutades lägret med bowling i Ystad Arena.

Hemsidan vet att det tagits många bilder under lägret. Dessa kommer förhoppningsvis läggas upp på klubbens Facebooksida, så håll utkik där.

På bilden ser vi hela gruppen samlad tillsammans med Caroline och Olivia.

Skribent: Johan Kleman

 

 skylt_barnidrott

 

Våra sponsorer 

 

Treab_web

 

Ramirent

 Till Intersports hemsida

Ystads Saltsjöbad

 

Lyftutrustning, radiostyrning, traverser och vakuumlyftare samt  lagerhallar och lagertält från PMH

 

 

 

Fotograf Björn Tufvesson

 

Ystads Allehanda

 

H&M Karlsson´s Åkeri

Postadress:
Ystads IF FIF - Friidrott
Håkan Nilsson, Rödkålsgatan 9
27154 Ystad

Kontakt:
Tel: 0708-721724
E-post: This is a mailto link

Se all info